Manisa FK’da Levent Eriş, Eyüpspor yenilgisi sonrası konuştu

manisa-fkda-levent-eris-eyupspor-yenilgisi-sonrasi-konustu-6Vpw713g.jpg

AJANSSPOR – HABER

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında Manisa Futbol Kulübü, konuk olduğu Eyüpspor deplasmanından 4-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Müsabakanın akabinde basın toplantısında maçı pahalandıran Manisa Futbol Kulübü Teknik Yöneticisi Levent Eriş, kadronun yeni yapılanmasından ötürü bu cins skorların çıkabileceğini söz etti.

“Planımız çok işe yaramadı”

Eriş, “İki başka devre iki başka imaj. Bu ligin hem ekonomik manada hem de oyuncu kalitesi kıymetli bir ekip ile oynadık. Birinci devre çabucak hemen kendi yanılgımız olan penaltı konumu dışında bir ıstırap yaşamadık. Rakibin tüm koşu sınırlarını kapattık. Durum vermemeye efor sarf ettik ve bunda da birinci devre başarılı olduk. Lakin ikinci devre çok genç oyunculardan da şurası bir grup olduğumuz için bu planımız çok işe yaramadı. Savunmada yaşadığımız zafiyetler bize 4-0’lık bir yenilgi yaşattı.” dedi.

“Zaman vakit bu tıp skorlarla karşılaşacağımızı biliyoruz”

Maçta 5 maçlık yenilmezlik serilerinde sergiledikleri direnci gösteremedikleri lisana getiren Eriş “Elbette ki biz yeterli bir kadro olduğumuzu biliyoruz. Genç oyuncularımızın müddet buldukça kıymet kazanacağını da biliyoruz. Bizim kulüp olarak farklı bir yapılanmada olduğumuz ortada ve bu yüzden vakit zaman bu cins skorlarla karşılaşacağımızı da biliyoruz. Şu gün prestiji ile kaybettik. İkinci yarı bu kadar maçtan kopmamamız gerekiyordu. 5 maçlık yenilmezlik serimizde gösterdiğimiz direnci gösteremedik ancak bunlar futbolda var. Eyüpspor’u tebrik ediyorum. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Altay karşılaşması ile yine toparlanacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Exit mobile version