Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’den Manisa FK maçı yorumu

eyupspor-teknik-direktoru-ibrahim-uzulmezden-manisa-fk-maci-yorumu-autAnvwV.jpg

AJANSSPOR – HABER

Spor Toto 1. Lig’in 8. haftasında Eyüpspor, konuk ettiği Manisa Futbol Kulübü’nü 4-0 mağlup etti. Müsabakanın akabinde basın toplantısında maçı kıymetlendiren Eyüpspor Teknik Yöneticisi İbrahim Üzülmez, rehavete kapılmamaları gerektiğini, ligin uzun bir maraton olduğunu tabir etti.

“Hem oyun olarak hem de skor olarak mutluyuz”

Üzülmez “Hem oyun olarak hem de skor olarak memnunuz. Herşey öncesinde planladığımız üzere gitti. Birinci 45 dakikada da kaçırdığımız durumlar var. Tahminen o konumları değerlendirebilseydik oyunun gidişatı değişebilirdi. Devre ortasında oyuncularımıza maçı kazana bileceğimizi lakin tempoyu yükseltmemiz gerektiğini söyledik. İkinci devrenin çabucak başında çok yeterli organize olarak attığımız bir gol var. Oyun bu golden sonra bizim için çok daha kolay oldu.” dedi.

“Haklı bir galibiyet aldık”

“Ligin tepesindeyiz ve bu bizi memnun ediyor” tabirleri kullanan Üzülmez, konuşmasını şu cümlelerle noktaladı:

“Bugün geçen haftaya nazaran daha coşkuluyduk. Dönen topları kazanmayı bildik. Oyuncularım saha içerisinde birbirine uyumlu oynadılar. Haklı bir galibiyet aldık. Ligin doruğundayız ve bu bizi keyifli ediyor. Lakin lig uzun bir maraton ve biz şu andan itibaren Rizespor maçına konsantre olmamız gerektiğini biliyoruz” biçiminde konuştu.”

Exit mobile version