Manisa FK yönetimi, ‘şampiyon hocayı’ bırakmadı: 2 yıllık kontrat…

manisa-fk-yonetimi-sampiyon-hocayi-birakmadi-2-yillik-kontrat-xhJ5smD6.jpg

AJANSSPOR – HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grup’u rakiplerinden 13 puan farkla şampiyon tamamlayan Manisa Futbol Kulübü, teknik yönetici Serkan Özbalta’nın kontratını 2 yıl uzattı.

“Kağıt üzerinde o denli gözüküyor…”

TFF 1. Lig 2021-22 döneminde rekabet seviyesinin bir oldukça yüksek olacağına dikkat çeken Serkan Özbalta: “Bizlere inananlara, Manisa’daki taraftarlarımıza karşı mahcup olmama ismine önemli bir halde çalışıp, futbolda devamlılık ve istikrarın ne kadar kıymetli olduğunu bilerek hareket edeceğiz. Önümüzdeki dönem biraz daha sıkı ve güçlü bir dönem olabilir lakin bu kağıt üzerinde o denli gözüküyor. Bizler buna en uygun biçimde hazırlanıp, geçen dönem yaşadığımız mutluluğun bu sene de tekrar etmesi için çabalayacağız” dedi.

“En az 2 yıl daha bizimle…”

Manisaspor Futbol Kulübü Lideri Mevlüt Aktan ise: “Bununla ilgili üstümüze düşen her şeyi de yapıyoruz. Bizim de katkımız olduğunu düşünüyorum. Umarım daima bir arada Manisa Futbol Kulübü ile değerli yerlerde, kıymetli liglerde gayret ederiz. Önümüzdeki devirlerde hocamızı daha uygun yerlerde göreceğimizi düşünüyorum. Şimdilik en az 2 yıl daha bizimle. Her iki taraf için de güzel olsun. Allah utandırmasın” tabirlerini kullandı.

Exit mobile version