Eski Fenerbahçeli futbolcu amatör ligde

eski-fenerbahceli-futbolcu-amator-ligde-hKdVu28G.jpg

Bir devir Fenerbahçe’de formaya giyen Gökhan Emreciksin, Manisa Harika Amatör Lig’de çaba eden Alaşehir Belediyespor’a transfer oldu.

İstanbul Siirtgücü Spor’da forma giyen ve bir devir de Fenerbahçe’de top koşturan 36 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Emreciksin, Manisa Muhteşem Amatör Lig ekiplerinden Alaşehir Belediyespor ile anlaştı. Avukat Tolga Şıray’ın sponsorluğuyla Alaşehir grubuna bir yıllığına transfer olan Emreciksin için Alaşehir Belediye Lideri Ahmet Öküzcüoğlu’nun makamında merasim düzenlendi. İmza merasimine, Alaşehir Belediyespor Kulübü Lideri Hüseyin Akgül, Avukat Avukat Tolga Şıray katıldı. Merasimde konuşan Alaşehir Belediye Lideri Ahmet Öküzcüoğlu, “Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz kapsamında bulunan spor faaliyetleri çerçevesinde Alaşehir Belediyespor’a, belediye olarak dayanak veriyoruz. Spor insanların kardeşliğini dostluklarını geliştirir. Bizler de her türlü toplumsal etkinliklere dayanak veriyoruz. Türkiye muhteşem liginde çaba etmiş bir futbolcu kardeşimizin de ilçemiz kadrosunda vazife alması bizleri ayrıyeten gururlandırdı. Ekibimizdeki genç futbolcularımız da Gökhan kardeşimizin deneyimlerinden faydalanacaktır. Dönem sonunda şampiyonluğa ulaşacak bir ekip oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Alaşehir’e transfer olmasından ötürü memnun olduğunu kaydeden Gökhan Emreciksin ise kadrosunun başarısı için her şeyi yapacağını söyledi.

2009 yılında Ankaraügücü’nden Fenerbahçe’ye transfer olan Gökhan Emreciksin, büyük umutlara geldiği sarı-lacivertli formaya hasret kalmış ve bir mühlet sonra Fenerbahçe’den ayrılmıştı. Emreciksin, Fenerbahçe’den sonra sırasıyla Kayserispor, Manisaspor, Konyaspor, Elazığspor, Göztepe, Boluspor, Kartalspor, Tarsus Antrenman Yurdu, Cizrespor, Tekirdağspor, Kütayhaspor, Lapta ve Akıncılar’da forma giymiş ve son olarak İstanbul Siirtgücü’ne transfer olmuştu.

Exit mobile version