Caner Erkin, Dinamo Kiev maçının kadrosuna alınmadı!

caner-erkin-dinamo-kiev-macinin-kadrosuna-alinmadi-6cUBA7Pg.jpg

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de Caner Erkin için kararı verildi. Teknik yönetici Vitor Pereira’nın takımda düşünmediği Caner Erkin’den kendisine kulüp bulmasını istendiği belirtildi. Caner Erkin, Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev takımında da yer almadı.

Pereira’dan Caner Erkin kararı

Fenerbahçe’de Caner Erkin konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. NutSpor’da yer alan habere nazaran teknik yönetici Pereira, idareye Caner Erkin’i takımda düşünmediğini iletti. Oyuncuya kendisine kulüp bulmasını söylendi.

Kadroya dahil edilmedi

A Spor’da yer alan habere nazaran ise; Fenerbahçe’nin sol bek oyuncusu Caner Erkin, Dinamo Kiev ile oynanacak hazırlık maçının takımına dahil edilmedi.

Pereira 4 oyuncunun performansından mutlu değil

Bilindiği üzere teknik yönetici Vitor Pereira’nın, büyük umutlarla gelen dünya yıldızı Mesut Özil başta olmak üzere Caner Erkin, Bright Osayi-Samuel ve Serdar Dursun’un hazırlık maçlarında ortaya koydukları performanslarından mutlu olmadığını futbolculara tek tek iletmişti.

Fenerbahçe kariyeri

Kanarya ile olan kontratı 30 Haziran 2022 yılına kadar devam eden 32 yaşındaki oyuncu, çıktığı 250 maçta 16 gol ve 58 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Caner mesleğinde Beşiktaş, Galatasaray, CSKA Moskova, Manisaspor ve Inter üzere değerli kadrolarda da forma giydi.

A Ulusal Grup performansı

A Ulusal Kadrosu formasını da 59 sefer terleten deneyimli sol bek oyuncu, 2 gol ve 11 asist ile oynadı.

Dinamo Kiev maçı TRT’de

Öte yandan Fenerbahçe ile Dinamo Kiev ortasındaki hazırlık maçı bugün oynanacak ve saat 19:00’da başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak bu çabayı TRT Spor canlı olarak yayınlayacak.

Exit mobile version