Burak Yılmaz mı, Hugo Rodallega mı?

burak-yilmaz-mi-hugo-rodallega-mi-2I7BOSiv.jpg

Bu dönem birlikte forma giyen ve Trabzonspor formasıyla en güzel hamle ikilisi olan Burak Yılmaz ve Hugo Rodallega, bu kere rakip olarak birbirlerinin karşısında yer alarak gol yollarında tesirli olmaya çalışacaklar.

Spor Toto Harika Lig’in 33. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde yer alan Medical Park Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Fırat Aydınus’un yöneteceği karşılaşmada Aydınus’un yardımcılıklarını ise Alex Taşcıoğlu ve Süleyman Özay yapacak.

Bir periyot Spor Toto Muhteşem Lig’in en yeterli atak ikilisi sıralamasında yer alan Burak Yılmaz ve Hugo Rodallega ise bu defa birbirlerine rakip olacaklar. Bir çok maçta birlikte gol atarak sevinç yaşayan iki oyuncu grupları ismine gayret verecekler. Beşiktaş’ın en golcü oyuncusu Burak Yılmaz ile Trabzonspor’un en golcü oyuncusu Hugo Rodallega, şiddetli karşılaşmada teknik yöneticilerin en kıymetli kozları olacak. Burak Yılmaz, Spor Toto Üstün Lig’de 16 golle gol krallığı sıralamasında 2. sırada yer alıyor. Rodallega ise 14 golle gol krallığı sıralamasında beşinci sırada, Burak Yılmaz attığı 16 golün 5’ni ise dönemin birinci yarısında Trabzonspor formasıyla kaydetti.

Güneş, Burak Yılmaz’ı motive ediyor

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, hem kendisi için hem de oyuncusu Burak Yılmaz için başka bir kıymet taşıyan Trabzonspor karşılaşması öncesinde oyuncusunu motive ediyor. Güneş, deneyimli oyuncudan yalnızca oyununa odaklanmasını istedi. Uzun yıllar Trabzonspor forması giyen gol krallığı yaşayan Burak Yılmaz, bordo-mavili ekibe karşı oynadığı 11 maçta 6 kere fileleri havalandırdı. Kelam konusu golleri ise Beşiktaş, Manisaspor ve Galatasaray formaları giydiği devirde attı.

Karaman, Beşiktaş’ı boş geçmeyen Rodallega’ya güveniyor

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Ünal Karaman’ın, Beşiktaş karşısındaki en büyük kozlarından biri kadronun golcü oyuncusu Hugo Rodallega olacak. Bordo-mavili forma altında Beşiktaş karşısında forma giydiği 4 maçın 3’ünde gol atma başarası gösteren başarılı oyuncunun, Muhteşem Lig’de ise siyah-beyazlı ekibe karşı toplamda 6 golü bulunuyor. Rodallega, 23 Nisan 2016’da Akhisarspor forması giydiği periyotta Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldıkları maçta grubunun attığı 3 gole de ismini yazdırmıştı. Kolombiyalı, 18 Mayıs’ta Trabzon’da oynanacak olan maçta da siya-beyazlı ağaları sarsmak istiyor.

Exit mobile version